Arbor Syd AB

040-46 34 34

Trädfällning

Genom att sektionsfälla trädet så plockar vi ner trädet i smådelar. Vi kan då fira ner alla delarna säkert till marken med linor för att inte skada kringliggande föremål och byggnader. Detta innebär att inga träd är omöjliga för oss.
Beroende på förutsättningarna, tar vi alltid hänsyn till trädets omgivning och använder en lämplig metod för fällning till just det trädet på just den platsen.

Vi utför både precisionsfällning från marken och avancerade fällningar klättrandes i träden. Vi använder oss även av lift eller kran om förutsättningarna kräver det.

Våra arborister innehar motorsågskörkort A, B, C och E samt liftkort.

Stormskadade träd

Vi har stor erfarenhet av att hantera stormskadade träd. Antingen att rensa ur grenar som blivit skadade av stormen eller att fälla resterna av trädet. Vi hanterar även träd som landat på byggnader eller fordon. Normalt sett så är det ditt försäkringsbolag som tar hand om kostnaderna i detta fallet. Kontakta dem först och hör vad som gäller i ditt fall, och så lämnar vi en offert på vårt arbete till dig.

    Kontakta oss

    Behöver du hjälp med trädfällning? I så fall ta kontakt med oss via kontakt-sidan så återkommer kontakta vi dig för att boka in ett kostnadsfritt besök.

    Läs vad våra kunder tycker om oss

    Reco.se