Sök
Stäng denna sökruta.

Tjänster

Här nedan kan ni se de tjänster som vi erbjuder. Klicka på boxarna för att läsa mer kring vad vi kan erbjuda er.

De tjänster som går att få med RUT-avdrag är markerade med en grön stjärna.

Det är viktigt att se varje träd som en enskild individ och utifrån detta hitta balansen mellan trädens behov och människans önskningar. Med vår kunskap om trädens anatomi, fysiologi och biologi, kan vi skapa förutsättningar för god och problemfri tillväxt.

Beskärning

Arborist i Skåne - kronreducering av bok

Vi utför både precisionsfällning från marken och avancerade fällningar klättrandes i träden. Vi använder oss även av lift eller kran om förutsättningarna kräver det.

Trädfällning

sektionsfällning av bok

Stubbfräsning är en enkel, effektiv och skonsam metod för borttagning av kvarvarande stubbar som inte längre fyller någon funktion eller i samband med en fällning.

Stubbfräsning

Stubbfräs i arbete

Vi tar oss an alla typer av häckar. Stora som små, långa och höga. Vi utför normal häckklippning men även beskärning och gallring av häckplantor dvs. större buskar som bildar en häck.

Häckklippning

Häcklippning av större bokhäck

Val av rätt träd för rätt plats och korrekt planering är relativt små insatser som är av största betydelse för ett träds framtid. En lyckad plantering är en god investering för trivseln och miljön för flera generationer.

Plantering

Rotbeskärning av lind

Behöver ni hjälp med planeringen, eller hjälp med växtval i trädgården? Vi har stor erfarenhet av växter och goda kontakter med leverantörer och kan hjälpa er med detta.

Rådgivning

rosa äppleträdsblommor

Vi utför inventeringar, okulärbesiktningar och trädvårdsplaner. Dessa tjänster riktar sig främst mot företag och myndigheter så som kommuner, kyrkor, bostadsrättsföreningar med mera.

Konsultering

Gatuträd i konflikt med infrastruktur

Vi har en del villkor gällande våra tjänster. Klicka på knappen för att läsa vad som gäller för er som kund hos oss.