Sök
Stäng denna sökruta.

Stubbfräsning

Stubbfräsning är en enkel, effektiv och skonsam metod för borttagning av kvarvarande stubbar som inte längre fyller någon funktion eller i samband med en fällning.

Stubbfräsning – ett miljövänligt alternativ att få bort irriterande stubbar

Det kan vara irriterande med stubbar som sticker upp i gräsmattan eller rabatten. Att fräsa bort stubbar är ett effektivt och miljövänligt sätt att få bort stubbar. Speciellt om man återanvänder flisen i sin trädgård efteråt. Flisen som blir över efter fräsningen kan användas till marktäckning eller som jordförbättring i trädgården. Normalt så lämnar vi flisen kvar på plats men kan bortforslas mot en extra avgift. Detsamma gäller om vi behöver kapa ner en bit av stammen för att fräsa stubben.

Stubbfräsen är 92 cm bred och kan därför komma in i de flesta trädgårdar.

Ligger där mycket stenar kring stubben så kommer detta försvåra vårt arbete, rentav så kan det förhindra ibland. Vi kan inte fräsa i sten och ibland kan vi inte gå så djupt på grund av markbeskaffenheterna. Även grindstolpar, plintar eller liknande kan orsaka problem.

Viktigt att tänka på

Viktigt att veta är att stubbfräsning är inget som ingår per automatik när vi fäller träd. Det måste stå specificerat på offerten för att det ska ingå.

Vi behöver veta om det finns kablar i marken kring stubben. Är ni osäkra på om det går kablar i närheten av stubben så gör en anmälan på ledningskollen.se i förväg. Vi tar inget ansvar för avfrästa kablar om inte dessa är utsatta i förväg.

Läs mer om våra villkor här.

Vi arbetar i hela Skåne med orter så som, Malmö, Lomma, Bjärred, Falsterbo, Skanör, Höllviken, Staffanstorp, Genarp, Dalby, Lund, Helsingborg, Landskrona, Trelleborg, Ystad med mera. Behöver ni hjälp med stubbfräsning så tveka inte att kontakta oss.

Stubbfräsning ger rätt till skattereducering (RUT-avdrag). Vid förfrågan så meddela oss om ni önskar att vi räknar offerten med RUT eller inte.