Search
Close this search box.

Häckklippning

Vi tar oss an alla typer av häckar. Stora som små, långa och höga. Vi utför normal häckklippning men även beskärning och gallring av häckplantor det vill säga större buskar som bildar en häck.

Vi utför alla sorters häckklippningar runt om i Skåne. Det spelar ingen roll om du är företag eller privatperson för vi arbetar hos alla. Allt från enkla putsningar till kraftiga reduktioner för att minska storleken på häcken.

Vissa arter av häckar ska inte klippas på vissa tider på året. Avenbokshäckar ska klippas på sensommaren så man slipper savning på våren. Det kan ställa till det med insekter som dras till saven men vid upprepad klippning vid savning så kan växternas vitalitet minska.

Vi arbetar i hela Skåne med orter så som, Lomma, Bjärred, Falsterbo, Skanör, Höllviken, Staffanstorp, Genarp, Dalby, Lund, Helsingborg, Landskrona, Trelleborg, Ystad med mera. Behöver ni hjälp med häckklippning så tveka inte att kontakta oss.

Häckklippning ger rätt till skattereducering (RUT-avdrag). Vid förfrågan så meddela oss om ni önskar att vi räknar offerten med RUT eller inte.